Sponsoring

Keizer Karel Bedrijfsmakelaars sponsort een aantal bedrijven/ verenigingen op deze pagina leest u wat meer over de verschillende verenigingen/bedrijven.

Hieronder is het voetbalteam van voetbalvereniging SC Bemmel te zien. De jongens zijn tussen de 18 en 20 jaar en delen samen de passie voor de sport, daarin willen wij als Keizer Karel Bedrijfsmakelaars de jongens graag in sponseren. De jongens hebben allemaal een trainingstrui met mooie opdruk gekregen, zo raken de jongen niet onderkoeld voor en na de wedstrijden en trainingen.

 

 

Ook sponsoren wij 4 dames van een paardenvereniging. Deze dames hebben veel passie voor de sport en zijn vaak met z’n allen te vinden in de stallen. Keizer Karel Bedrijfsmakelaars steunt de dames doormiddel van sjabrakken en polo’s.

 

Daarnaast sponsoren wij een hockeyteam van een heel stel meiden. De meiden zijn erg gedreven en knallen elke wedstrijd. Deze mindset steunt Keizer Karel Bedrijfsmakelaars maar al te graag. De meiden hebben allemaal een dikke trui gekregen met opdruk zodat ze als een echt team in teamkleding naar de wedstrijden kunnen gaan. De hockey vereniging van de meiden is NMHC Nijmegen.

 

Dan sponsoren wij ‘Maluku United’ dit voetbalteam is sinds 2012 actief op het eiland Ambon in de Molukken. Het team is opgericht door Stichting SSBB (Stichting Sekolah Sepak Bola Belanda). Deze stichting biedt iedereen een eerlijke kans om alles uit een passie te kunnen halen. En hier dragen wij graag een steentje aan bij.